woensdag 20 februari 2013

New victims

Omdat mij zeehond nu eindelijk klaar is, kan ik aan wat nieuwe projecten beginnen. Ik vond dat ik wel weer eens toe was aan een paard dus heb ik een goedkoop plastic paardje bij de kringloop gekocht. Hij is niet de schaal van de paarden op Little Dandelion stables en hij zal daarom ook niet op de stal gestald worden maar ik vind het wel leuk om zij customizing proces met jullie te delen.

Because my seal is finally finished, I can now start some new projects. I thought it was time to work on a horse again, so I bought a cheep plastic horse at a second-hand shop. He's not in scale with the horses on Little Dandelion stables and therefore he will not be stalled at the stables. Nevertheless I'd like to share his customizing process. De andere is de schleich husky 16371. Ik heb hem al eerder gerepaint tot een wolfshond maar ik was er niet echt tevreden mee. Ik ga hem nu volledig omtoveren tot een wolf.

The other one is the schleich husky 16371. I've repainted him before as a wolfdog but I'm not satisfied with him. I've decided to customized him into a real wolf.


Voor het buigen van de benen/staart had ik kokend water en ijskoud water nodig. Terwijl ik dat aan het voorbereiden was, was ik ook een kopje thee aan het zetten. Per ongelijk deed ik het theezakje ik de beker met kokend water voor het remodelling... Dus toen heb ik met thee geremodeld ;)

 To bend the legs/tail I needed hot water and very cold water. While I was preparing that, I also was making myself some tea. Accidentally I put the tea-bag in the mug that was going to use for remodelling... So I remodelled with tea ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten